Saturday, 12 November 2011

kawan : aku sayang korang ...

assalamualaikum ....


mmmmm ... kawan ????????????
mmmmm ... tak bererti hidup aku kalau tanpa kawan ...
betul kew ramai cakap kawan akan muncul time kita senang jew ...
time susah ... semua tak nak kawan ...
bagi aku tak camtu ...
kawan - kawanku semua baik ....
aku sayang mereka semua ....

mmmmm ... tapi aku rasew skank aku da macam tak de kawan ....
ntah la napew ...
rsew cam kawan-kawan aku tak nak kawan ngn aku jew ...
adakah ini hanya perasaan aku jew ????
mmm ... ntah la ...
maybe ni salah aku gak ...
tak reti nak jgew perasaan kawan-kawan aku ...
tak reti nak berkawan ...
tak reti nak ambik hati diorang ...
semuanya  sebab aku ...
maafkan aku kawan ...
seandainya korang terluka ....
maafkan aku ...
sekali lagi aku mohon beribu kemaafan dari korang ....
maafkan aku wat korang tak senang ngn aku ...
halalkan sekiranya aku ada termakan dan makanan korang ...
terngumpat pasal k0rang ...
terkasar bahasa ngn k0rang ...
terlanjur kata ....
maafkan aku .....
maafkan aku .....
maafkan aku .....


khas wat semua kawan-kawan aku ....
terutamanya ain' , hajar , jae , emi , ain ripin , mierah aziz , amaliena , lin , mc'na ,
mierah jafri , lin khalil , una , mija , leha n semua kawan sekelas aku ...

maafkan aku  ...
aku sayang korang lebih dari segalanya kawan ...

:')






5 comments:

  1. sayangi lah kawan melebihi diri kita sendiri.. :) blog wawa comel betol..

    ReplyDelete
  2. mekacih ..... bl0g kak reen p0m c0mey ..... wawa skew jln2 c2 .... :)

    ReplyDelete
  3. s0 sweet..alarr jgn risau..kwn2 kmu sume sygkn kmu jgk tu :)

    ReplyDelete
  4. kak reen : stdy ??????? ..... okie la kowt .... skank tga prepare nk naek f0rm 4 ....huhuhu ...... tkt p0m ade nk naek f0rm 4 nim ....
    hihihihi

    lia : harap2 cm2 la .... hihihihi

    ReplyDelete

COPYRIGHT@segala yang tercatat di dalam blog ini adalah hak milik SI GADIS SIMPLE